Какви гафове е правила Васа Ганчева в ефир?


Мишо Шамара споделя пикантни истории „В джаза събота вечер”

На 7 май – Деня на радиото и телевизията, гост в студиото на „В джаза събота вечер” по bTV ще бъде телевизионният критик Васа Ганчева. Пред Вили Сечкова тя ще разкаже какви гафове е правила пред камерата и коя е най-голямата битка, която е печелила.

Медийният експерт ще сподели спомените си от детството, свързани със софийския елит, както и мнението си за хайлайфа в България. Какво я свързва с краля на Швеция и отвърнала ли е на любовта на шведски барон? Коя е най-потресаващата клюка, която е чувала за себе си и чувства ли се самотна в живота си? На тези и други любопитни въпроси ще даде отговор телевизионерът Васа Ганчева в разговора си с водещата Вили Сечкова.

Ексклузивно интервю за предаването ще даде небезизвестният рапър Мишо Шамара aka Big Sha, който организира посещението на скандалния Ja Rule в България. Зрителите ще научат изключително пикантна история около живата легенда на хип-хопа, за това колко струва гаранцията му, за да не влезе в затвора. На финала на предаването Д2 ще изпълнят парчето си „Cherry Tree”.

Всичко това само „В джаза събота вечер” по bTV на 7 май, от 22:30 ч.!

Запис ще откриете тук