Какви са поуките от тройната коалиция – Станишев „на 4 очи“

„На 4 очи” с Цветанка Ризова – неделя, 29 май, 17:45 ч. по Нова телевизия
гости – Сергей Станишев, Гергана Паси

Какви ще са следващите ходове на опозицията у нас, която твърди, че българската икономика продължава да се срива, а нацията – да обеднява? Ще има ли нов вот на недоверие? Кои са най-слабите звена в управлението на ГЕРБ и има ли нужда от нови промени в състава на кабинета? Какви заплахи за страната дебнат зад скандала пред джамията в столицата? Ще размести ли дистанцирането на „Атака” политическите пластове у нас? Как БСП се готви за изборите наесен и кой ще нейният кандидат за президент? Възможни ли са избори 3 в 1, както намекна премиерът Борисов и кой би спечелил от такъв сценарий? Каква е прогнозата на Сергей Станишев за представянето на собствената му партия и нейния основен конкурент – управляващата ГЕРБ?

С Цветанка Ризова лидерът на левицата ще разговаря не само за политиката днес, но и за поуките от тройната коалиция, както и за най-новото му амплоа – бащинството.

Гост на предаването ще бъде и една жена, също свързана с тройната коалиция. Бившият министър Гергана Паси ще коментира актуалните събития у нас, ще говори за второто си майчинство, както и за предстоящото трето.