„Какво ако“ върнем времето назад? Питай бат си Джеймс Деруло!


JASON DERULO – WHAT IF”

What If” е четвъртият сингъл от суперуспешния дебютен едноименен албум на Jason Derulo. Песента разглежда идеята за чистия късмет и съдбата в съвсем нова, оптимистична светлина. Продуцирано от J.R. Rotem, баладичното парче разкрива впечатляващите гласови възможности на талантливия Jason, простиращи се от едва доловим шепот до своеобразна вокална експлозия. Впечатляващото видео към песента, режисирано от Ethan Lader, разказва една цяла любовна история, в основата на която стои вероятността един определен момент да промени ходът на събитията.

What If” вече отбеляза страхотен успех във Великобритания, като в момента заема почетното второ място в класациите на Острова. Досега и трите първи сингъла на Jason Derulo са покорявали върха на чартовете и нищо чудно най-новото парче на изпълнителя да повтори успеха на предходните. Във Великобритания общата радио аудитория на четирите песни на Jason вече надхвърля 56 милиона слушатели, а в Австралия албумът му е на крачка до достигане на платинен статут.

Едноименният албум на Jason Derulo е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.