Какво е да си Памбос? Виж графика на великолепния танцьор!

За да бъдете вечно усмихнати и в добро настроение – танцувайте салса

Това съветват Памбос и Мария Агапиу всички обичащи забавлението, хубавата музика и магията на латино танците

В края на седмицата 22 – 24 януари близо 200 почитатели на салсата, изучаващи магията на латино танците в Los Pambos Dance company ще посетят Рибарица, където в рамките на два дни ще се забавляват с много танци, караоке и многоброини изненади подготвени от Памбос Агапиу. Част от групата, която темпераментният танцьор и хореограф ще заведе на салса екскурзията, е от школите за латино танци в Перник и Свищов, както и от пловдивската Salsa de Cuba. Китното курортче край река Бели Вит няма да е същото този уикенд.

За момчетата и момичетата от Памбос денсинг център няма почивен ден, за тях всеки ден, всяка вечер е възможност да се веселиш, да танцуваш и да се забавляваш с приятели.

След като изкара Коледните празници със семейството си в слънчев Кипър, Памбос Агапиу и екипът му посрещнаха новата 2010 г. забавлявайки жителите и гостите на град Варна. Освен на централния площад в Морската ни столица Памбос денсинг център танцуваха и зарадваха хората на още 4-5 други места във Варна и близките курорти.

„За нас е удоволствие да танцуваме и да виждаме, че хората се забавляват от това което правим, ние обичаме да даряваме хората с красиви емоции и най-голямия подарък за нас е когато виждаме усмивките по лицата им”, това споделя Мария Агапиу, съпруга на неуморимия кипърец.

Прибирайки се към София на 2 януари вечерта Памбос и танцьорите от Памбос денцинг център изнесоха шоу-представляние пред приятелите си Миро Денс в Шумен, след което се включиха в традиционното съботно парти на шуменската салса школа.

В първия работен ден за 2010 година Los Pambos Dance Company посрещна и нова начинаеща група от ентузиазирани момчета и момичета искащи да усетят магията на салса, меренге, бачата, кумбия, регетон и т.н. латино танци, преподавани в школата.

И това е началото на един маратон от участия на отбора на Памбос денсинг център на редица международни конгреси и шоу програми. В края на първия месец на годината (29 – 31 януари) ще вземат участие в международния салса конгрес в английската столица Лондон ( http://www.starsofsalsa.com/ ).

Участие в международния салса конгрес в Амстердам в началото на февруари, шоу-спектакъл с участието на Краси Рядков и Виктор Калев от Шоуто на Слави и Невена Цонева на 13 февруари в Кипър, шоу и workshops в бар Нотос в Пафос, Кипър за Свети Валентин на 14 февруари, участие в салса уикенд в Гърция носещ интересното име „Ски и Салса 2”, следва отново участие в Лондон и салса гала в Берлин в началото и средата на март.

Това са част от предстоящите мероприятия за Памбос Агапиу – едни от най-често канените на международни латино конгреси и шоу програми салса инструктори, имащи свои собствен уникален стил на преподаване.

За родения на острова на Афродита танцьор и неговия екип това са ангажименти с които те уплътняват уикендите си, а през делничните дни ги очакват с нетърпение техните ученици в Памбос денсинг център, за да научат поредната нова стъпка или комбинация в танцуването салса, бачата, ча-ча-ча, меренге, кумбия, регетон и т.н. латино танци.

Виж Господари на Ефира Блиц – Илиана Раева и Памбос Агапио: