Какво е общото между Андреа и Теди Кацарова? Бупи! (+видео)


Теди Кацарова и Бупи Браун представиха проекта си BUGGIE PUMP

Първият съвместен проект на Теди Кацарова и Бупи Браун (Buppy Brown) е песента BUGGIE PUMP, чийто клип беше заснет в началото на октомври миналата година (2010) в Букурещ, Румъния. Теди и Бупи Браун представиха проекта си в България на 18 май 2011 г., 19 ч. в клуб „Джим Бийм”.

По време на събитието Теди Кацарова подкрепи официално дарителската програма на УНИЦЕФ България – „БЛАГОДЕТЕЛ”, като покани своите фенове и приятели да се присъединят към каузата. БЛАГОДЕТЕЛ е програма за дългосрочно дарителсто, която подпомага проектите на УНИЦЕФ в България и по света. Повече за благородната кауза на Теди и програмата БЛАГОДЕТЕЛ може да научите на www.unicef.bg.

Бупи Браун (Buppy Brown) е американски рап изпълнител, роден и израстнал в Ямайка и развиващ успешно кариерата си не само на реге изпълнител, но и на актьор. В забележителната му биография фигурират много години съвместна работа като дублюр на Уесли Снайпс към филмите „Фенът” (с Робърт Дениро), „S.W.A.T.: Специален отряд” (със Самюъл Джексън), „Обществен враг” (с Уил Смит), „Домино” (с Кийра Найтли), „Лош късмет” (с Марио Ван Пийбълс и Уесли Снайпс), „Блейд 2” (с Уесли Снайпс), „Tha Eastsidaz” (със Снуп Дог), „Доставчикът” (с Уесли Снайпс). А също така съвместна работа и с Киану Рийвс , Дани Глоувър, Самюел Л Джаксън, Форест Уитакър, Робърт Де Ниро и много други.

Бупи (Buppy Brown) е част и от популярната група „Сахара”, която включва друго българско участие на певицата Андреа и известния румънски поп певец Кости.

Приятелството между Теди Кацарова и Бупи Браун (Buppy Brown) датира от 2005 г., когато Бупи снима в България заедно с Уесли Снайпс, като желанието им за съвместен проект се реализира едва през миналата 2010-та година, когато Бупи започва да работи с румънския продуцентски екип P&P Productions и се ражда песента BUGGIE PUMP.

Следват още два съвместни проекта на Теди и Бупи Браун (Buppy Brown), като те ще са част от най-новия албум на рап изпълнителя.

Теди Кацарова: „ С Buppy Brown се допълваме”

Чаровната певица разбуни духовете с това откровено признание, което направи вечерта при представянето на съвместното си парче с американския рап изпълнител и актьор.

Теди направо обърка присъстващите преди да излезе на сцената на новия клуб Jim Beam Center с думите:

„С Бупи се допълваме, когато сме у нас – аз му заповядвам, а когато сме в Америка – той командва. “

На въпроса дали между тях двамата има повече от приятелство, дъщерята на Силвия Кацарова отвърна категорично, че единственото, което ги свързва е работата.

„Освен това той  има прекрасна съпруга – румънка и две деца, които лично познавам.

” По този начин спряганата за гадже на екранния любимец Георги Любенов излезе от сконфузната ситуация и допълни: „Вярно е, без да си допаднете няма как да станат нещата.

Мисля, че дисциплинираността, отговорността ми и това, че бързо записвам в студио му се понравиха.

За мен пък беше лесно да работя с Бупи, той е професионалист, а и си казва думата, че е живял в Холивуд. Затова и реализирахме този проект, както и още два, които ще са част от новия му албум.”

Атрактивната изпълнителка добави още, че съвсем скоро й престои пътуване до Ямайка, където  двамата ще представят съвместното си парче.

 
По темата: