Какво е общото между Митьо Крика и Теодосий Спасов?! Нова година!

Крика участва в надпиване с бира, Милко Калайджиев пие фрешове на Нова година в Девин

Приготвената от солистката на ансамбъл “Българе” Албена Вескова новогодишна баницата донесе късмет на две гостенки в SPA hotel PERSENK. Василена и Таня получиха ароматно джакузи с перли, соли и етерични масла, след което масаж на тялото.

Именно в град Девин се състоя и най-дългата програма за края на годината – близо осем часа.

Гайдарят на “Българе” Веселин Кузмов откри вечерта. След това гостите се насладиха на ангелския глас на солистката, както и на камерната фолклорна програма от ансамбъла.

Мъжката част изплакнаха очи с танците на балет “Респект”, които мятаха кан-кан на сцената. Един от гостите дори се престраши и започна заедно с тях да вдига крака.

Тодор Колев 2, както са го кръстили колегите му, разсмиваше гостите в хотела със скечове и вицове.

На сцената излязоха още виртуозно, музикално, фолклорно трио „Българе“ – музика от всички краища на Балканите, както и музикантът от академия “Широка Лъка” – джаз и поп-певецът Теодор Батуров.

Теодосий Спасов също се присъедини към програмата. В ролята на Дядо Мраз или по-скоро на Снежанка бе водещата на вечерта Нина Никол, която раздаде големи подаръци, на всички, които отговориха на закачливите и провокативните й въпроси.

Тя бе придружена от съпруга си – Митьо Крика (двамата са на снимката долу), който дори се включи в надпиване с бира, но тъй като преди това бе изпил бутилка шампанско, не успя да стане първи.

Сред гостите на петзвездното бижу бе и Милко Калайджиев, който наблегна на фрешовете.

Снимки: Йордан Йорданов-Дълес и Спа хотел Персенк