Какво е общото между високия рейтинг и цветята в парка?! Виж тук!!

Радио NJOY подарява пиано на най-артистичния слушател

Радио NJOY се впусна в търсене на нови творчески таланти. “Защо искам да спечеля дигитално пиано?” е въпросът, който очаква най-емоционалния и артистичен отговор, за да го възнагради с възможността да твори и пресъздава музика с чисто ново дигитално пиано. Името на късметлията ще стане известно в Шоуто на Младен на 31.05 между 12 и 13 ч.

Превърнете свиренето в удоволствие!
За да се включиш в жребия, отговори на въпроса: “Защо искам да спечеля дигитално пиано?” на e-mail: piano@njoybg.com

И още от екипа на N-Joy: Елате заедно да засадим цветя!

N-JOY e най-слушаното радио в България. Това показват резултатите от последното проучване „Радио аудитории – градско население” на TNS TV Plan, проведено в 37 големи града в страната. Проучването се провежда на всяко тримесечие, за да покаже кои са най-заслужилите в категория „слушателски интерес”. Сред класиралите се близо 30 радиостанции N-JOY се отличава като безспорен лидер на най-младата и активна слушателска аудитория. Радио N-JOY се слуша в над 32 града в страната, което автоматично го прави и най-голямата музикална радиостанция на България.

Отчетените резултати за месечно покритие дават отлична оценка и първа позиция на радио N-JOY за слушателите от категориите 15 – 25 г., 18 – 36 г. и 26 – 35 г., като достигнатите проценти са съответно 22%, 19.4% и 19%. Завидна преднина на младото радио е очетена и сред аудиторията на жените между 18 и 36 години. В пазарно отношение музикалната радиостанция заема първо място за слушаемост, средно за ден от седмицата, с 13.3% за жените между 18 и 36 години и 8.8% за мъжете в същата категория. Позитивните новини за N-JOY не свършват до тук. Радиото вече може да се похвали и с нова и модерна интернет страница, както и с обновено свежо лого.

За да сподели и отпразнува успеха си, екипът на радио N-JOY покани всички  свои колеги от Z-ROCK, Мelody, Jazz FM и Classic FM, за да засадят заедно цветя и дръвчета в Южния парк.

Рози и дръвчета ще бъдат засадени от водещите на предаванията в паркa. Радиото избира „зелената” инициатива за отбелязване на първите позиции в проучването на TNS TV Plan, за да сподели новостите в развитието си по позитивен заобществеността начин и да покаже, че с желание и активност, нещата се случват.

Събитието ще се проведе на 25 май 2010 г. от 11:00 часа  във „Веселата градинка” на радио N-JOY/до Розариума/. Екипът на радиото ще се радва да посрещне всички слушатели, които имат желание да се включат в инициативата.

Виж страницата на N-Joy в Slusham.com – слушай радиото, и не само!