Какво кара D2, Gravity Co. и „Остава“ да станат продавачи в Бургас?

За първи път на фестивала SPIRIT of Burgas български музиканти стават посланици на I Can Too

D2, Остава, Gravity Co., Baby Face Clan, Hi Time и Ruth продават аксесоари I Can Too на най-големия български музикален фестивал

За втора поредна година един от най-добрите летни Eвропейски фестивали SPIRIT of Burgas подкрепя организация И АЗ МОГА, като й дава възможност да развива и разпространява социалните си идеи и инициативи сред всички гости на фестивала и фенове на българска и световна музика.

На 13, 14 и 15 август И АЗ МОГА ще има свой щанд (изграден със съдействието на CASE) на територията на фестивала, откъдето всеки може да си купи тениска или картички I Can Too.

За най-запалените фенове на българската музика, I Can Too и SPIRIT of Burgas имат  специална изненада.

Освен че ще забият подобаващо на голямата сцена на фестивала, едни от най-популярните български банди D2, Остава, Gravity Co., Baby Face Clan, Hi Time и младата поп-певица Ruth са лица на И АЗ МОГА и едни от първите й привърженици.

Като посланици на идеите на фондацията, музикантите ще продават тениски I Can Too и ще разказват за предстоящите цели и инициативи на И АЗ МОГА. Нещо повече –  всеки фен може да получи и автограф от любимците си на специалните I Can Too картички с техни визии.

Средствата от продажбата на аксесоари I Can Too се набират във фонд за Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Join SPIRIT of Burgas…Be I Can Too!