Какво пише в дребния шрифт на договорите за бързи кредити?

За ситния шрифт в договорите за кредити тази събота, 28 април, в „Хрътките” по bTV Action

Прабългарите канибали? Лъжа или истина е руското твърдение – неделя, 29 април, 20:00ч.

Тази събота, 28 април, в предаването „Хрътките” по bTV Action, което е с начален час 20:00, зрителите ще се запознаят с това какво пише в ситния шрифт на договорите за бързи кредити? Екипът на предаването тръгва по следите на фирма, която иска вече върнат заем да й се върне повторно. И още – може ли дете да изгуби бащиното и фамилното си име след развода на родителите си и да живее вече седем месеца само с първо име? Експериментът на Хрътките ще покаже шокиращ за българските мъже резултат.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя, 29 април, „Хрътките” са „надушили” историята на един агент на ДАНС и полицаи от Дупница, които са попаднали в схема за ужилване с банкови кредити. Как се е стигнало до там и защо се наложи намесата на Хрътките, за да се поднови заведеното дело зрителите ще разберат в неделя вечер.

И от „ужилването” към „истинската храна” – първите българи, които изкараха 48 часа в уникалния резерват  при канибалите в Папуа Нова Гвинея ще споделят своите впечатления за това уникално посещение. И сензационно твърдение на руски археолози – открили прабългари – канибали?

Гледай видео запис от предаването онлайн