Какво прави Азис в понеделник вечер? Коли и беси в Биг Брадър!

Какво се случва и ще се случва в Биг Брадър! От последната минута: Азис ще покаже новия си хит „Удряй ме“!

1) Иванови срещу Трифонови

Утре предстоят поредните елиминации в Big Brother family. В четвъртък съквартирантите номинираха за изгонване три семейства, а малко по-късно зрителите на Нова телевизия спасиха едно от тях – велинградската двойка. Така за оставане в къщата този понеделник ще се борят патриархалното семейство на Корнелия и Христо, и  артистичното семейство на Пламен и Борислава.

Трифонови

Суперменът Христо и съпругата му Корнелия са едни от най-силните играчи  според останалите съквартиранти. Това е причината да са номинирани. Самоувереният Ицо не вижда в лицето на другото номинирано семейство сериозна конкуренция и е сигурен, че ще излезе победител от битката утре. Поморийците са убедени, че зрителите ги харесват и им симпатизират. Но дали е така? Ще разберем утре.

Иванови

Музикантът Пламен и певицата Борислава открито показаха разочарованието си от спасението на велинградчаните в четвъртък. Прикритият Пачо показа другата си страна, като се отпусна в злобни коментари за спасените. Пламен не може да проумее как той и привлекателната му съпруга не са получили защита на зрителите.

Борислава дразни съквартирантите с натрапчивото си поведение и с това, че е на всяка манджа мерудия. Още с влизането си русокоската окупира кухнята, след това отказа правилата за общ бюджет и храна, и така си спечели неодобрението на домакините. Боби и Пачо усещат, че никой в къщата не ги харесва и се чувстват безсилни срещу титулярите Трифонови.

2) Понеделник на живо

Утре вечер елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат Азис и Руслана – като защитници на Иванови, и Лара Береану – като защитник на Трифонови.

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата?

Как ще се отразят на вота на зрителите обвиненията за натрапчивото и дразнещо поведение на Боби, както и нарцисизма и гордостта на Ицо? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

3) Какво се случва в къщата?

Детско шоу

Всеки уикенд къщата се оживява повече от всякога, заради присъствието на децата на съквартирантите. Тази седмица децата бяха подготвили голяма изненада за своите родители и техните съквартиранти. Детска шоу програма забавляваше съквартирантите цял час. Мелани – детето на Иванови, Мирела – дъщерята на Чипеви, и Деси – гордостта на Трифонови, показаха глас и артистичност при изпълнението на различни песни и танци. Томас – синът на Цанка и Антоний, разкри своя скри талант – бийтбокс.

 
По темата: ,