Какво правят педерасите в обществената баня – „Отечествен фронт“

ХАЙДЕ НА БАНЯ!

Тази събота, 21 май социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разкрива тайнствения свят на теляка и обществената баня.

“У нас е пълно с поговорки и митове за банята: “Да не си изпуснеш сапуна!”, “Внимавай кой ти сапунисва гърба!”, “Да отидеш с деца на баня – те да ти изядат сапуна” – припомня Мартин Карбовски. –

“Всички тези неща не са останали в миналото – те са днешни мъдрости. Е, днес банята се нарича СПА, но какво е удоволствието от СПА, ако няма кой да ти изтърка гърба?

Нашият естествен национален герой трябва да бъде телякът – човекът, който ти сваля кирта от гърба и пръв ти честити банята. Човекът, който се труди върху голия ни… гръб.

Днес празнуваме банята с един “Отечествен кинопреглед” който ще ви покаже филма “Теляк”. Внимавайте да не си изпуснете сапуна!”

“Почиствам хората – първо ги търкам с кесията, изкарвам им кирта хубаво, после взимам сапуна с гъбата и ги сапунясвам… Накрая им честитя.” – разказва 54-годишният роден в Стара Загора бай Алиш.

Той е трето поколение теляк. Цялата му фамилия е работила в банята – дядо му, родителите му, трите му сестри и съпрузите им.

Стругар по професия, той решава да напусне завода, защото заплатата не му стига. Започва работа в банята, а баща му го научава на всичко.

Бакшишите там се оказват двойно повече от заплатата му на стругар. Бай Алиш помни много добре първия човек, когото е изкъпал. Отначало го било гнус – дори сънувал кошмари. След това…

“За какво мечтае телякът, който работи в обществена баня? Може би си мечтае за обща баня? Може би мечтае за пенсия – това е българската мечта. Или мечтае някой да наследи професията?” – пита Карбовски. –

“Телякът е символ на великата българска кир, за която не си признаваме и не показваме по телевизията. Мръсни сме, обаче говорим възвишено. Живеем като прасета, но поезията е наша претенция. И дори се подиграваме на теляка.

А на нас ни трябва теляк! Само теляк ще ни оправи нас: да ни изтрие кирта от гърбовете, мръсотията от улиците, мизерията пред домовете, калта от колите, нищетата от душите.

И ако имате път към Стара Загора, отбийте се при Алиш. Той всеки ден търка кир, за да има какво да яде. Той е последният честен човек наоколо, но и той излъга. Нямало педераси в банята – глупости!

Очаквайте скрита камера от Старозагорската баня, за да видите какво точно се върши там. Къде ще крием камерите – ние си знаем. Ай, честито!”

”Отечествен фронт” – събота, 21 май 2011 г., 18:00 по Нова телевизия

Запис от предаването ще откриете тук.

Видео анонс: