Какво промениха в телевизията Иван и Андрей? – „Факторът Кошлуков“

На 21 май, събота, във „Факторът Кошлуков“ по ТВ7:

Председателят на най-голямата опозиционна партия – Сергей Станишев. Може ли БСП да възстанови изгубеното доверие на избирателите? Тази есен социалистите ще трябва да решат този въпрос на местните и президентски избори. От лидера на левите ще разберете за наследството на Тройната коалиция и бъдещето на червените.

Министър Сергей Игнатов даде заявка за сериозна реформа на висшето образование. Какви са задачите пред него и откъде идва съпротивата срещу така необходимите промени в сферата на образованието? Ще дойде ли ден, в който България ще бъде в първите редици на световните класации?

Иван и Андрей – новите културтрегери на съвременна България. Какво промениха в телевизията и в езика на медиите двамата скандални водещи? Очаквайте един незабравим разговор с популярните лица.

Адвокат Стефан Атанасов ще ни разясни новия Закон за конфискация на незаконно придобито имущество.

Сашо Дойнов и Стела Богомилова в навечерието на 24 май – какъв е езикът, който наследихме от Светите братя и който използваме днес.

Орлин и Яна застават за първи път заедно пред камерите в откровен разговор за любовта, музиката и танците.

В рубриката „Първи дами“ гостува съпругата на Вежди Рашидов д-р Снежана Бахарова. Лесно ли е да си жената до министъра на културата.

Алтернативен подарък за абитуриентския бал – пластична операция. Гост в студиото д-р Ильо Стоянов.

Виж видео запис от предаването