Какво ще направите, ако мъж бие жена си? – „Хрътките“

Столицата – на повърхността и под земята – тази събота в „Хрътките” по bTV Action.

Следващото издание на «Хрътките» ще търси отговор на въпроса истина или легенда е твърдението, че столицата се състои от 2 града – единият на повърхността, а другият – под земята.

Камерата на съботното предаване ще покаже подземните тунели в столицата. Истина или легенда са тунелите на властта – колко са, които сгради свързват и за какво се използват, разкрива репортер на „Хрътките” на 21 май от 20.00 часа по bTV Action.

Часове преди обявения край на света зрителите ще разберат и какво е особеното на числото 722500 и толкова ли е фатално за жителите на земята. Гост на водещата Валентина Войкова по тази тема ще бъде астроложката Алена.

Има ли измама с хлебарки? Предприемчиви последователи на Остап Бендер са измислили схема, която работи безотказно вече години наред. Срещу скромната сума от 150 лева на жилищен вход обещават избавление от бича на кварталите – хлебарките. Каква е истината – само тази събота в «Хрътките» по bTV Action.

Запис от предаването ще откриете тук.

В неделя «Хрътките» са по следите на измамник, взимал кредити по интернет под чуждо име. Зрителите на bTV Action ще разберат по-лесни ли са измамите с фирми, които дават кредити с регистрация в интернет или обаждане по телефона.

В предаването на 22 май авиобазата в „Граф Игнатиево” разкрива тайните на оперативния щаб за военни действия, който досега не е показван пред нито една телевизионна камера. Хрътките разкриха и инцидент с натовски Ф-16, вдигнал на крак полицаите на летище Крумово за нарушаване на въздушното ни пространство. Малко преди да арестуват пилота, полицаите разбрали, че се провежда военно учение.

Експериментът на ХръткитеНасилието”  шокира столичани и ги провокира да реагират на битово насилие. Какво ще направите, ако пред вас мъж бие жена си … или обратното?

Всичко това – в неделното издание на «Хрътките» по bTV Action.

Запис от предаването ще откриете тук.