Какво свързва Мис Силикон и Алекс Беседин? Може би нещо горещо!

Мис „Силикон“ флиртува с Александър Беседин в новия Холивуд Селект

Нова звездна двойка е на път да се заформи в светските среди. На официалното откриване на новия шоу бар Холивуд Селект в Люлин Катрин Вачева, която грабна титлата Мис Силикон в клуб Ескейп с 410 те си кубика, беше забелязана в компанията на Александър Беседин,съобщава ПРоФайл.

Палавата Катрин е репортер в предаването Фитнес Мания по МСАТ и често може да бъде засечена на светски партита.

Невероятният микс на топдиджея Pacho B от Electrica накара гостите на новия клуб да се забавляват от сърце до късните часове, а горещи танцьорки подпалваха парти настроението на модерния клуб.

Камерата засвидетелства интимните моменти на двамата. Беседин извади визитната си картичка и покани Катрин на среща. Видимо красавицата и топ модела се забавляваха истински. Коктейл „Оргазъм“ си поръчаха и не отлепиха погледи през цялото парти.

Тук официални гости бяха още Денис Касъмов от Ара Шоу Програми, бивш приятел на Емануела, шампиона по борба Николай Гергов, модерният pr Наско Лазаров от ПРофайл, Ева и Евелин Георгиеви – собственици на култовата верига Гранд де лукс и Мултиплейс, на дизайнерката Diana Lirot Ава Крондева и много други.