Кали и Патрашкова гонят Качанови от Биг Брадър? От теб зависи!

В Биг Брадър: Зрителите срещу Генчеви и Качанови & Богатите също плачат

1) Какъв семеен модел избира България?

Утре предстоят поредните елиминации в Big Brother family. Зрителите са изправени пред труден избор – две семейства, оплетени в много лъжи, две семейства със стратегия за победа и две двойки с неясно семейно бъдеще. Кое от двете заслужава да остане в битката за голямата награда?

В сложната конфигурация от номинации, която оформиха майките на съквартирантите, зрителите на Нова телевизия не се поколебаха и спасиха най-стабилното семейство – Колеви. Този понеделник елиминациите в Big Brother family са съдбоносни, не защото едно семейство ще напусне къщата, а защото зрителите ще определят дали шансовете и състраданието към Качанови не са преминали границата. Съдебният процес по време на живото предаване ще постави най-после въпроса семейство ли са Давид и Елеонора и имат ли място в семеен риалити формат.

Отговорите изглеждат прости и логични, но ако решението на зрителите беше лесно, това нямаше да е Big Brother family. Две семейства – любимци на народа се изправят едно срещу друго. Две двойки, твърде далеч от представата за щастие и брачна хармония, ще трябва да докажат на зрителите, че имат място в Big Brother family и заслужават 200 000 лева, кола и апартамент, защото отразяват български семеен модел?!

Генчеви

Строителният импресарио Антоний, брат на сестрите Бакалови, и съпругата му Цанка са от втората вълна семейства, влезли в къщата на Big Brother family. Двамата са застрашени от изгонване, заради шокиращите тайни, които те разкриха в участието си в „Big Brother – Истината”. Изневерите на Тони, паралелните връзки, които поддържа, потайността на Цанка и примирението й с горчивата истина, бяха причините майките на съквартирантите да номинират именно тях.

Семейство, изпълнено с горчива тъга, тежко минало и много преодолени препятствия  – безспорно това са семейство Генчеви. Но какво е тяхното бъдеще, което се гради на лъжи, изневери и премълчани истини? По малко от месец преди финала на Big Brother family в къщата се оформят финалистите. Как биха постъпили Генчеви, ако получат 200 000 лева, кола и апартамент в София – дали ще се възползват семейно от голямата награда или това ще бъде шанс за тяхното освобождаване от хомота на тъгата и изневярата?

Качанови

Велинградската двойка е една от най-обсъжданите, както вътре в къщата на Big Brother family, така и извън нея. Съквартирантите са озадачени от противоречивите отношения на Давид и Нора и промяната в поведението им, когато са номинирани за изгонване. Ако през останалото време те не се държат като двойка и Елеонора обижда и отблъсква мъжа си, то при заплахата от изгонване от фамилната къща, двамата демонстрират близост и често можем да ги видим прегърнати.

Елеонора още е бясна и се разстройва от мисълта за измислената тайна мисия на Давид и начина, по който половинката й я излъга да правят секс. Велинградчанинът допуска, че е унизил жена си, но все пак е доволен. „Беше кратко, но сладко”, сподели той с Big Brother.

Въпреки проблемите, които имат помежду си, зрителите спасяват младото семейство номинации след номинации. Дали и този път ще бъде така? Едно е ясно за семейство Качанови – Елеонора е взела категоричното решение след предаването да напусне мъжа си. За тази двойка голямата награда в Big Brother family е средството за постигане на семейно разделение и еднолично щастие.

2) Понеделник на живо

Утре вечер елиминациите на Big Brother family отново ще бъдат съдебен процес. В студиото на Big Brother Live ще бъдат певицата Кали и журналистката Кристина Патрашакова – като защитници на Генчеви, а светският хроникьор Калин Георгиев ще защитава Качанови.

Защитникът на всяко семейство ще бъде и прокурор за другото. Номинираните отново ще излязат на сцената, за да се защитят лично. Зрителите ще отсъдят кой семеен модел не е пример за подражание и не заслужава да остане в къщата, по-малко от три седмици преди големия финал?

Как ще се отразят на вота на зрителите признанията за системните изневери на Антоний, с които Цанка се примирява, както и мързела на велинградчаните и безскрупулната лъжа за тайната мисия на Давид, с която потъпка достойнството на половинката си? Това ще разберем утре в 20:00 ч в Big Brother Live.

3) Какво се случва в къщата?

Богатите също плачат

Още в четвъртък, по време на Big Brother Live, Ники Кънчев обяви, че в къщата ще има класова рокада. От вчера, 22 май, съквартирантите получиха новите си заплати с промени в бюджетите на всички семейства. Богатите станаха бедни, а бедните – богати. Средната класа взе парите на заможните, а заможните получиха заплатите на средната класа.

Най-доволни от промяната бяха Сашка, Елеонора и Павлин – екс бедняци. Новобогаташките веднага напълниха голяма кошница с козметични продукти от магазина. От друга стана, досегашните спонсори Стефанови са силно притеснени как ще живеят с 300 лева. Юристът Добрин се чуди как ще плаща за гледачката на детето му, а усмивката изчезна от лицето на стюардесата Диана, веднага щом чу за разменените бюджети. Последва суматоха пред банкомата и проверка на сметките на семействата.

–       1250 лева за Палавейска. – викаше Ели Кузмова пред банкомата.

–       Трябва веднага да им вземем пари за храна, че ще отидат за перуки. – каза помориецът Ицо с чувство за хумор.

Съквартирантите обсъждаха темата за общ бюджет и необходимостта да се отпуснат пари от богатите за детегледачка на малката Карина. Елеонора отговорно отдели пари за обща храната, а Павлин даде на Добрин за дъщеричката му. И докато етрополците бяха щастливи от размяната на бюджетите и Сашка дори благодари на Big Brother, то велинградчаните веднага се скараха у кого от двамата да стоят парите.

Big Brother Family 23.05.10 (част 1) Цената на истината

Big Brother Family 23.05.10 (част 2) Цената на истината

Big Brother Family 23.05.10 (част 3) Цената на истината

Big Brother Family 23.05.10 (част 4) Цената на истината

Big Brother Family 23.05.10 (част 5) Цената на истината

 
По темата: ,