Кали кара грип, пее Лили Иванова – снимки

Кали начело на веселия “керван” на есенните купони 

Звездата направи запомнящо се шоу пред повече от 600 фенове напук на високата температура и измъчващия я грип

Веселият „керван“ на есенните купони с висок градус в The Cotton Club се изви и този четвъртък, начело с фолк богинята Кали. “Лошото момиче” на поп-фолка направи страхотно шоу, а стотици фенове препълниха клуба, за да се забавляват с любимката си.

Новата суперуспешна звезда на “Пайнер”, която се наложи през годините с уникалните си проекти и музикантски търсения, разграничаващи я от масата изпълнители, отново доказа, че нетрадиционното и различното хваща око и води до успех!

Провокативната певица пя на живо пред препълненото заведение повече от час, въпреки измъчващата я висока температура. Никаква болест обаче не попречи на фурията да вдигне на крака празнуващите студенти и гостите на звездния клуб, сред които се открояваше и Коце Ламята.

Кали отново бе заложила на секси имидж в любимото й черно, с който напоследък не спира да експериментира. Съблазнителните и женствени превъплъщения на сцената определено вече са тенденция при звездата. Любителите на фолк партитата се потопиха в неповторимата атмосфера, която Кали подържаше през цялата нощ с танци, наздравици и мегахитове като “Спрях ли ти тока”, “Хоризонтално-вертикално”, “Като те почна”, темпераментния летен сингъл “Седем” и най-новото чувствено парче “Устни”.

Изненада за всички бе изпълнението на “Ветрове” на Лили Иванова. Професионалните танцьорки около Кали допълнително повишиха емоциите на дансинга.

 
По темата: