Кали сравнява Планета с MTV – онлайн видео

Кали казва, че ролята, която е изиграла телевизия “Планета”, е огромна за всички изпълнители. Без нея на никой от изпълнителите на “Пайнер” нещата е нямало да се случат.

“Тя даде широко поле на изява на много талантливи хора и на не чак толкова талантливи, но те си отпаднаха сами. На мен ми даде възможност да покажа на хората една по-добра музика и едно по-добро заснемане на видеоклиповете ми. Много е вдигнато качеството на нашата телевизия и трябва да ви кажа, че MTV могат да завидят на неща от нашата телевизия”, споделя Кали.

Кали има има по-особено мнение и за Коледа.

“Аз отглеждам истински мъже и мисля да не ги правя лигльовци. Киченето на цялата къща в гирлядни и играчки изобщо не е възпитателно за децата, защото това ги превръща от мънички в хиперматериални същества. Защото този Коледен подарък, който ще го закачиш на елхичката вътре в сърцето ти ще остане за цял живот. И колкото повече играчки накачиш вътре в душичката си, толкова повече блестиш като човек и като личност. А не да купувам измислените играчки по магазините, натрупани с брокат. Коледното настроение идва от доброто, което правим. И не само по Коледа. Такива трябва да сме винаги и тогава ще живеем в един нестихващ празник.”

Кали казва, че се опитва да учи и децата си на това, защото иска да станат добри хора. Нейните цели и амбиции по отношение на децата й, са само две: да не бъдат мързеливи и да бъдат добри и честни към себе си и към околните. Толкова мъничко иска от децата си.

“Преди две години прочетох една книга, която се казва “Кривата на щастието” на един невероятен автор, българския журналист Иво Иванов, който живее в Америка. Една от историите в нея разказваше как един човек се облича като Дядо Коледа и раздава на хората по улиците пари.”

“Ще ми се и аз да направя за себе си една такава инициатива. Дори сто лева да отделиш, да дадеш на десет човека по десет лева, пак е нещо. Или да оставиш някъде някакъв подарък и да седиш отстрани и да гледаш как някой ще си го вземе, ей така без нищо, случаен минувач. Негов е бил късмета да попадне на подаръка. Това е за мен украсата, която трябва да направим за Коледа”, откровено споделя певицата пред водещата Галя Димитрова.

Кали не крие недоволството си, че все по-често вижда хора с навъсени и недоволни физиономии, дори и сега, по празниците. Сякаш хората стават още по-забързани и агресивни, ядосани за това, че не им стигат пари да изкупят целия свят.

“Хората трябва да се усмихват, защото имат какво да ядат, какво да облекат, дори това, че имаш пари да си купиш билет за градския транспорт, трябва да те прави щастлив.”

В “Автограф” Кали прави премиера на най-новия си видеоклип “В Рая” ft. Константин. Повече за песента и нейното създаване ще научите в “Автограф”.

По инфо на Planeta.TV