Кали тръпне: дали първият й хит за „Пайнер“ ще е успешен?!

Кали представя първата си песен в „Пайнер” – „Хоризонтално-вертикално” ще се завърти скоро по телевизия „Планета”

„Хоризонтално-вертикално”, е първата песен, която Кали издава, след като премина към музикална компания „Пайнер”. Динамичното парче вече има заснет и видеоклип, чиито режисьор е Людмил Иларионов- Люси.

Аранжиментът на „Хоризонтално-вертикално” прави Цветан Спасов, а оригиналният текст отново е дело на Росен Димитров, с когото Кали работи успешно от години.

Клипът към парчето е заснет за един ден в завод близо до град Елин Пелин. За различната и провокативната визия на певицата се е погрижила личната й стилистка Красимира Георгиева. В клипа Кали сменя 3 визии, които я представят в три различни роли – на сладка девойка, жена-вамп и лошо момиче.

„Трябваше отново да изненадам с нещо и да се постарая да покажа себе си в друга светлина – обяснява Кали. – Мисля, че избраните визии допринесоха за общото впечатление, което се постарахме да създадем.”

Гримът й в клипа е дело на топ-гримьора Мис Бони, а прическите – на коафьорите от студио за красота Hellen.

Кали възлага големи надежди на новата си песен.

„Тъй като „Хоризонтално-вертикално” е първото ми праче в „Пайнер”, за мен е много важно да се е получило добре и хората да го усетят”-споделя певицата.

Новата песен и видоклип на Кали ще бъдат завъртяни премиерно съвсем скоро по телевизия „Планета”.

 
По темата: