Калин Сърменов – Милото си показва най-милото: жена и дъщеря!

Навършил 2х25, Калин Сърменов представя любовта, без която не може

В приятен, откровен разговор с HELLO! България, Калин Сърменов разказва за радостите и притесненията около посрещането на 50-ата си годишнина. Официалният глас на HELLO! България споделя как сбъдва мечтите си и какво би посъветвал „младия Калин”, ако можеше. Актьорът споделя още какво го вдъхновява и какво си пожелава за настоящия и следващия юбилей.

„Дали ще си богат, или беден, дали ще имаш власт, или не, въпросът е какъв пример даваш!” – споделя Калин Сърменов.

HELLO! България разкрива още:

Търпелив мъж ли е известният актьор, какви са многобройните таланти на малката Димана, колко свобода й дават Калин и красивата му съпруга Боряна и как подготвя щастливото семейство дъщеричката си за започването на първи клас.

САМО В НОВИЯ БРОЙ…

*Между концертите и новите проекти Дидо и Митко Кърнев от D2 намират малко време да разкажат за мъжкото приятелство, рок риболова и жените в живота им. Какви са плановете на звездите за лятото, кои са най-романтичните жестове, които са правили, и от кои мечти няма да се откажат никога – само в новия брой на HELLO! България.

„Мъжът е мъж, когато е на мястото си” – споделя Митко Кърнев.

* Ексклузивен фотоалбум и интервю: Ева Лонгория се завръща в „Града на любовта”, за да се срещне със звездни приятели. Красавицата разказва за приятелството, емоциите, които й носи Париж, за благотворителността и за това как се чувства необвързана. Всичко това само в новия брой на HELLO! България.

„Сега съм щастлива и сингъл и се наслаждавам на живота на пълни обороти“ – споделя Ева Лонгория.

И ОЩЕ…

Единствено в HELLO! България:

  • Ексклузивен откъс от биографичната книга на Патрисия Каас „Сянка на гласа ми”.
  • Людмила Филипова за ангелите в живота си.
  • Сам и Изабела Брансън продължават приказната си сватба.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко