Калин Вельов изпраща абитуриентка – стилен или небрежен е?

Калин Вельов изпрати „Най-красивата абитуриентка” на бала й

Победителката в конкурса за „Най-красива абитуриентка“ на Dir.Bg и Astella Atelier за 2010 година Румяна Йорданова избра визия на модерна принцеса за абитуриенския си бал

Приятните емоциите за Румяна започнаха още от сутринта, когато перфектната й прическа бе създадена в салон Мода Натали, а за ефектния й грим се погрижи Фани Албайрак. Появата на красивата абитуриентка в елегантната черна рокля от Astella – голямата награда за бала – и с искрящи бижута от Phantasya бе наистина зашеметяваща.

Пред хотел Радисън, където се състоя изпращането на Руми, я чакаше звездният й кавалер Калин Вельов с разкошен букет. Атрактивната двойка се забавляваше страхотно на коктейла и с настроение позира пред обективите на Hammer Studio. С гръмки аплодисменти родителите и гостите на „Най-красивата абитуриентка“ я изпратиха в училището й.

Руми и талантливият музикант предизвикаха истинска сензация в СМГ. Калин Вельов не се сдържа и демонстрира умения в биенето на тъпан в двора на училището. С много емоции учениците от 12 клас се сбогуваха с ученическите си години. Под звуците на клаксони абитуриентите се отправиха към Рейнбоу Плаза, където беше балът им.

От доверени източници разбрахме, че за „Най-красивата абитуриентка“ купонът и танците са продължили чак до сутринта.

Припомняме ви, че само преди дни и Орлин Павлов се появи нетипично неглиже, в компанията на „изчервена абитуриентка”: http://slusham.com/orlin-pavlov-stana-kavaler-na-abiturientka-no-kak-e-obletchen.html