Калин Вельов пее, Георги Тошев режисира, ТИ гледаш!

Калин Вельов подкрепи кампанията “Избери, за да помогнеш”

Гледай Калин Вельов – ТИ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tU-UrWHJKos

Калин Вельов се включи в благотворителната кампания на  “Избери, за да помогнеш” с най-новата си песен “Ти”. Музикантът се впечатли от мащаба на кампанията, която само от последното си издание успя да събере над 300 хил. лева за 23 проекта, които подкрепят социални, здравни, екологични, културни и други каузи в цялата страна.

Калин дари най-новото си парче и засне клип в подкрепата на новата дарителска кампания. “Идеята е да се вгледаме в хората около нас. Никой не е застрахован от това да изпадне от пътя, да остане на улицата,  да загуби вяра. Понякога дори приятелски протегнатата ръка може да те върне в живота, да ти върне смисъла. Заставам зад тази кампания, защото знам колко е важно да бъдеш покрепен навреме”, каза авторът на хитовете “Как се случва любовта” и “Абсент”.

Видеото на “Ти” е заснето в София от режисъора Георги Тошев и оператора Румен Василев. Монтажът е на Ема Константинова. Клипът разказва историята на едно момиче отхвърлено от живота. Пред избор. Протегнатата ръка я връща отново в реалността. “Смисълът е да се подкрепяме, особено във време като днешното. Защото никой от нас не  е застрахован от проблеми. Заедно те се решават по-бързо и по-добре”, споделя режисьорът Тошев.

Младата актриса Ивета Луис Контрерас, която емоционално се включи в кампанията “Избери, за да помогнеш”, партнира на Калин в новото му видео, което ще се завърти по телевизиите тази седмица.

 
По темата: