Калина Крумова („Калинка от СКАТ“) и… голфът гостуват по PRO.BG

Тази събота в „Запазено за жени” депутатката от Атака Калина Крумова разкрива кой е бащата на детето й,  а в „Запазено на мъже” Георги Танев говори за спорта и жените

За първи път Калина Крумова от Атака ще говори открито за бащата на своето дете, за първото си влюбване и ще покаже снимки от детството си в „Запазено за жени” по PRO.BG.

Напълно откровен разговор, в който младата депутатка ще разкаже защо не обича да я наричат Калинка и има ли мъж до себе си в момента. Освен нея, тази събота ще гостуват гастрономите Светла Лагадинова и Камен Балкански. Рециклираната мода, както и звездните двойки в България през очите на главния редактор на списание „Стори” – Галя Чолакова –  в събота от 11 в „Запазено за жени”.

Голфът – място за релакс или за бизнес? Спортът, който тепъва става популярен у нас, вече е забавление за милиони. Най-голямата звезда в него пък е най-добре платеният спортист на планетата. Освен всичко голфът е чудесно средство за комуникация. На голф можеш да се срещнеш с приятели или да проведеш бизнес среща. Елена Кръстева пък ще се срещне по темата с Христо Чепишев – голфър и Борислав Чакъров – член на голф клуб “Св. София”.

Откровено за тръпката от спорта ще говори и един от най-известните автомобилни състезатели у нас. Освен като такъв, той е популярен и като плейбой. Жълтата преса му приписва безброй връзки с красавици като Диляна Попова, Ралица Тошкова, Теди Велинова и други. За удоволствието от любовта, секса и спорта и кои от връзките му са истина ще сподели Георги Танев тази неделя от 11.00 часа в „Запазено за мъже” по PRO.BG.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG