Камелия гола след 3 години затишие – „Престъпно е“, видео

Камелия: “Престъпно е” сама ме намери

Гледай Камелия – Престъпно е онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VWMQAK_R4Z4

След близо 2 години мълчание и 3 години без нов клип, Камелия изненада почитателите на поп-фолка с нов проект. “Престъпно е” се появи в последния ден на март, за да постави новото начало в творчеството на певицата.

“Песента сама ме намери”, сподели Камелия пред Planeta.TV – “Близо 3 месеца знаех, че има песен за мен, но все не успявах да се срещна с нейния автор – Светослав Къслев. Но когато чух мелодията и текста, веднага усетих, че тази песен е за мен и за никой друг.”

За Камелия “апетитът идва с яденето” затова след дългата “музикална диета” е решила да подари на меломаните още няколко нови песни. До края на годината със сигурност ще има и нов албум, 8-ми в дискографията на изпълнителката.

“На прага на сърцето ми” – това ще е заглавието на новия музикален проект на Камелия, в който ще видим едно ново лице на обичаната певица.

“Време ми беше да пусна и аз нещо ново, защото усетих, че публиката има нужда да бъде презаредена”, не крие певицата.

Според нея няма правила и формула една песен да се превърне в хит, но би се радвала “Престъпно е” да се хареса на зрителите. Певицата остава вярна на себе си и във видеото отново има провокация, много сексапил и еротика, но всичко е премерено и поднесено естетически.

“Благодаря на режисьора Валери Милев, че успя да ме усети като човек и заедно мислехме в една посока по време на снимките”, казва Камелия.

Със сигурност видеоклипът на “Престъпно е” ще предизвика коментари сред зрителите, но нека не забравяме, че той е само началото на един нов етап в творчеството на Камелия.

Проектът се посреща противоречиво от поп-фолк феновете. Като цяло от певицата е очаквано повече. Несъмнено най-слабото място в „Престъпно е“ е текстът и в частност припевът. Музиката се приема по-радушно, но най-големи овации получава клипът.

По инфо на Planeta.TV

Текст:

Не, не можеш да ме разбереш,
не се опитвай да ме спреш.
Ще става все по-тъмно в теб!
Не, не можеш да ме наредиш,
отдавна пъзел аз не съм,
не пасват частите в мен – изгуби ги!

И не мисли дали е редно или не, не, не!
Хапи до кръв плътта ми хладна,
но не спирай и за миг – престъпно е!

Да, искам да ме съблечеш!
И ме изпивай бавно пак…
Усещай как треперя в теб.
Не, не искам много само нас,
ти да ме оставиш тук в мен
ще спре сърцето ми – два пъти!

И не мисли дали е редно или не, не, не!
Хапи до кръв плътта ми хладна,
но не спирай и за миг – престъпно е!

 
По темата: , ,