Камелия не е „уволнена“ от Нова, пуска албум и премиери

Камелия разкри пред изданието bgdnes.bg дали е била изгонена от ефира на Нова телевизия, както и защо не е пяла на концерта по повод 12 години Планета ТВ.

„Постоянно пишат, че мен ме гонят от някъде. Истината е, че имах договорени отношения за няколко снимачни дни. Снимките и форматът приключи и аз вече нямам какво да водя. Имахме определени снимачни дни, за които бях ангажирана като водеща и всичко беше предварително уговорено. Нормално е да се появят подобни писаници и да се спекулира с това, че вече не съм на екран. Ако се вярва на писанията, мен ме гонят от всякъде. Гониха ме от „Пайнер“, а после и от ТВ7. Сега от Нова телевизия, така че вече изобщо не се учудвам. Драма обаче няма.“.

Камелия разказва и поради каква причина не се пояли на големия концерт на Пайнер в НДК –

„Ами причината е… Не, не са ме изгонили, както много хора сигурно са си помислили (започва да се смее жизнерадостно). Истинската причина е много проста – нямам нищо ново, което да предложа на музикалните си фенове. Достатъчно съм била на концерти, където съм представяла миксове от съвсем нови песни, които са комбинирани с нещо старо. Нямам нищо ново в момента, което да е в завършен вариант, за да го представя. А микс от мои стари парчета не ми се пее. Прецених, че в този момент е по-добре да не се появявам. За мен е важно, когато нямам какво да кажа и поднеса на публиката, по-добре изобщо да не се появявам. Не съм от хората или изпълнителите, които искат да се покажат на всяка цена и отиват да се бутат било на сцена или в телевизия.“.

Певицата не пропуска „да тегли чертата“ на настоящата 2013-а година и да разкрие какво замисля за следващата –

„Не обичам да живея с очаквания, защото, когато нещо се случи, идват и разочарованията. Това съм се научила през годините. Мога да кажа, че тази година ми беше по-телевизионна – с тези два формата, които водих. „Мис България“ беше едно приключение за мен, защото се излъчваше на живо. „Марс и Венера“ беше сезонно и краткосрочно предаване. По отношение на музиката имам правила, че когато съм в ефир, просто не издавам песни. Това обаче не ми пречи да записвам и имам доста подготвени парчета. Догодина ще излезе новият ми албум, като ще бъде предшестван от рекламна кампания и издаването на нови клипове и песни. Предстои една музикална година. Живот и здраве, може пак да вляза в телевизията.“.