Камелия от ВИП Брадър смени Люси с щерката на Йорданка Христова

Данчето Христова благослови щерка си и Камелия

Йорданка Христова е в шок от медийната истерия за интимните отношения на дъщеря й Ивана с бившето гадже на Люси Дяковска Камелия. Още преди месец се заговори, че щерката на Данчето има връзка с бившата сервитьорка, а тези дни се появи и първата им обща снимка. Кадърът, правен в гей заведение, което Ивана и Камелия редовно посещават, обиколи всички сайтове и вестници.

Шокът в естрадната гилдия бе пълен. Повечето колеги на Данчето Христова разбрали именно от медиите, че дъщеря й има предпочитания към своя пол. До този момент певицата избягвала много-много да се появява в компанията на щерка си. Знаели само, че работи като интериорен дизайнер и се увлича от фотографията.

Външният вид на Ивана е достатъчно красноречив, тя е с прическа и маниери на момче. „Ама това ли е дъщерята на Йорданка?! Милата, сигурно й е много тежко“, коментира известна певица. Уж загрижени за Данчето приятелки звънели да я окуражават и да й казват, че не вярват на жълтите писания, пише Всеки ден.

Любимката на Фидел Кастро обаче била желязна: „Обичам дъщеря си, каквато и да е тя! Какво като е лесбийка? Тя е свободен човек, има право да е щастлива и да обича когото си поиска. Благославям отношенията й с това момиче“.

По-наблюдателните намериха удивителна прилика между Ивана и дядо й – бившия партиен функционер Григор Стоичков. Явно гените на комунистическия министър са особено силни, защото внучката направо „му е одрала кожата“.

Инфо: BLife

 
По темата: