Камелия показва изненадващо обикновения си дом – видео

Камелия показа част от дома си – феновете й коментират, че е вехт, но уютен (видео)

С коледно пожелание фолк певицата Камелия зарадва почитателите си и същевременно ги допусна в най-личното си пространство – дома си.

Изпълнителката на „Луда по тебе“ е заснела кратко видео от вкъщи, от което може да се добие представа за семейния уют у Камелия и Цветин, пише HotArena.net. Тя го публикува в страницата си във „Фейсбук“.

„Наближават Коледни и Новогодишни празници! Пожелавам на всички ви много усмивки, много целувки ви пращам, пожелавам ви много здраве, много любов, обичайте себе си, обичайте приятелите си, родителите и роднините си, обичайте всички, обичайте живота си, живейте на макс, правете много любов, имайте много подаръци, бъдете послушни и… много целувки от мен“, гласи пожеланието на певицата.

На заден план се виждат две награди на от музикални фестивали на фолк певицата, което доказва, че видеото е правено у тях.

Като цяло обзавеждането изглежда семпло, вижда се, че и техниката не е последен писък на модата, но пък личи семейната топлота и уют.

Феновете пък останаха безкрайно доволни и приятно изненадани от поздрава на Камелия. Вижте го и вие във видеото по-долу.

 
По темата: ,