Камелия „захапа“ Андреа за плейбека – а са от една фирма!

Камелия: Поп-фолкът се разрушава, Андреа е пресният пример

Нея можела да я съди само Алис Боварян!

Една от емблематичните фолк певици – Камелия изригна срещу колегите ú, които пеят на плейбек. В новия брой на в-к „Галерия“ е поместено обширно интервю със звездата, в което тя коментира няколко различни теми.

Камелия е категорична: „Поп-фолкът се разрушава и в него се допускат хора като ракови образувания, които го разяждат. Те записват стари хитове на певици като Десислава например, пускат ги в интернет и новото поколение не знае дори кой ги пее в оригинал тези песни. Същите хора обикалят заведенията, записали песните предварително в студио и ги представят на пълен плейбек. Иначе няма лошо да бъдат изпети на живо. Но някои са толкова нагли, че освен, че пеят 100 % на запис, са оставили дори дупки, та хората да си помислят, че пеят на живо“.

Певицата продължава темата и допълва: „Тогава аз, ако нямам смелостта да го кажа, то този бизнес няма как да се развива“.

Авторът на интервюто във в-к „Галерия“ – Владимир Николов, пита директно Камелия дали визира Андреа.

„Тя просто е най-пресният случай. Аз ли трябва да го кажа като изпълнител, или това всъщност е работа на журналисти и продуценти? Самоизяжда се бизнесът. Аз съм певица и това колко съм добра и какъв гласов диапазон имам, може да го каже само Алис Боварян, която е мой преподавател. А това, че на някого не му харесва, е въпрос на избор. Работата ми е да пея. Затова от три години ходя с музикант и програмата минава изцяло на живо“ – завършва певицата, която в края на седмицата ще отпразнува рождения си ден.

Инфо на Signal.bg

 
По темата: ,