Камен и Боряна между недоверието и изневярата в „Стъклен дом“

Камен в пряк сблъсък с Шаки – в „Стъклен дом: Спасението” в понеделник по bTV

В следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението” съмненията на Боряна, че Камен й изневерява, ще се усилят. Тя ще претърси колата му и ще намери доказателство, че той се е срещал с компаньонката. Шаки ще бъде изключително доволен, че планът му е проработил и ще продължи да манипулира Касабова.

От ревност ще бъде обзет и Камен. Той също ще има съмнения, че Боряна има връзка с друг мъж. Без да подозира, че човекът, с когото тя говори по телефона, е Шаки, Камен ще се чуе с него и ще го предупреди да остави жена му на мира. Ще бъдат ли разяснени недоразуменията между Камен и Боряна или доверието помежду им ще изчезне напълно, зрителите ще разберат в понеделник, 30 април, от 20:00 часа по bTV.

Дани трудно ще понесе изневярата на Сиана. Болката му ще стане още по-голяма, когато разбере подробностите около нея. Дъщерята на Жеков ще направи всичко възможно той да й прости, но дали Дани ще успее да преглътне прегрешението?

Христо ще уведоми Елена, че поема работата по кампанията за мола. Той ще се срещне с Боряна, за да дискутират отново подписаната оферта и ще бъде принуден да я излъже, за да прикрие измамите на съпругата си. Тази ситуация ще го провокира да накаже сериозно Елена.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: