Камен изневерява на Боряна? – „Стъклен дом: Спасението“, видео

Боряна подозира Камен в изневяра – в „Стъклен дом: Спасението” в понеделник по bTV

Доверието на Боряна към Камен ще бъде още по-силно разклатено в следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението”. Редица обстоятелства ще я накарат да има сериозни подозрения, че той й изневерява. Страховете й ще бъдат подсилени и от поредния телефонен разговор с Шаки. Какво ще й каже той и имат ли почва основанията на Касабова да се притеснява, че е мамена от мъжа си, ще стане ясно следващия понеделник, 23 април, в 20:00 часа по bTV.

Камен ще продължи разследването срещу Николай. Двамата с Дани ще разберат, че Жеков всъщност не е издал тайната им на полицията, а това е било последно предупреждение от врага да не се бъркат в делата му. Въпреки това няма да се откажат да търсят справедливост.

Николай ще сключи важната сделка с шефката на модната агенция и клиентите на казиното ще бъдат обгрижвани от нови елитни компаньонки. За да легализира все по-нарастващите суми от нелегалния бизнес, Жеков ще използва още по-нагло територията на мола. Коварните му действия няма да спрат дотук – той ще настрои един от наемателите срещу Камен. В неговата роля зрителите ще видят сина на Георги Калоянчев  – актьорът Ивайло Калоянчев (на снимката отдолу).

Христо ще разкрие измамата на Елена. След разговор с нея обаче ще осъзнае, че няма избор и трябва да мълчи за предателството към приятелите си. Ваня ще има нов повод да смята, че Ставрев и Нели имат връзка. Какъв е той, зрителите ще разберат в следващия епизод на „Стъклен дом: Спасението”, в понеделник от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от епизода онлайн