Канал 3 с променена програмна схема

От началото на Новата 2018-та година Телевизията на народа Канал 3 стартира новата си програмна схема. В нея са заложени вече познати и любими предавания, някои от които с по-голяма продължителност, както и промяна на часовете на излъчвания на някои от тях.

Сутрешният блок ще стартира всяка делнична сутрин с половин час по-рано – точно в 6:30 и ще продължава до 9:00 ч.

„Предвиждаме само новини, спорт и прогноза за времето, както и преки връзки от събития, които ще следим през деня. За разлика от останалите телевизии, които в сутрешните си програми правят дълги интервюта с политици, ние ще заложим на информация. Новините ще са на всеки половин час, така че със сутрешното си кафе да получите максимално точна информация за старт на деня“, коментира Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ в Канал 3.

От Новата година публицистичното предаване на Канал 3 „Денят на живо“ с водещ Мая Костадинова ще започва в 18:45 ч., веднага след централната новинарска емисия, която е в 18,00 ч. Така зрителите ще могат да получат коментарите на политици, общественици, икономисти, политолози и други веднага, след като са видяли водещите събития за деня.

Политическото риалити „Патарински Live“, което задава нестандартни и провокативни въпроси ще бъде с продължителност 15 мин. и ще стартира всяка вечер в 19:45 ч. и повторение в 21,45.

С променен час – 20:00 ч. е и любимото на спортните фенове предаване „Спорт в обектива“.

Любителите на кулинарното изкуство ще могат да гледат любимото си шоу „Кухнята на Звездев“ всеки ден от понеделник до петък от 14:30 ч.

С по-голяма продължителност ще бъде и хитовото предаване на Канал 3 „Всеки следобед с Криси“, което ще се излъчва от 15:30 до 17:00 ч. в делничните дни.

„Кухнята на Звездев“ и „Всеки следобед с Криси“ се превърнаха в запазена марка за Канал 3. Удължавайки следобедното токшоу, ще дадем още половин час на женската аудитория в иначе напрегнатия откъм събития ден, които Канал 3 следи винаги на живо и без монтаж“, заяви Ива Стоянова, управител и програмен директор на Канал 3.

В по-ранен час ще започва и съботно-неделното предаване „Интервю с Наделина Анева“ – 19,30 ч, което среща зрителите на Канал 3 с интересни личности – в откровен и дълбок разговор за политиката, честта, морала, задълженията и правилата.

„Изпращаме една изключително успешна 2017-та година, в която Канал 3 се утвърди на четвърта позиция сред политематичните канали. Гледаемостта и доверието в нашата телевизия се увеличават непрекъснато, което ни мотивира да продължим да поддържаме високо ниво на нашите предавания и в същото време постоянно да се променяме, за да изненадваме нашите верни зрители. И въпреки утвърдената нова схема, Канал 3 няма да се откаже от запазената си марка – да реагира на момента с преки включвания и живи предавания от всички важни места в страната“, добави Ива Стоянова.

Очакваме ви и през Новата 2018 г. пред малкия екран, на сайта на телевизията или на живо в страницата на Канал 3 във Фейсбук.