Кърби Бъкетс – сериал от Disney Channel

Въображението на младо момче нахлува на екрана с новия комедиен сериал на Дисни “Кърби Бъкетс“, с премиера на 6 февруари

Дисни Чанъл ще представи „Кърби Бъкетс“, нов комедиен сериал, проследяващ ексцентричните приключенията на млад амбициозен аниматор, на 6 февруари от 20:25 часа. Сериалът, сниман с една камера, показва микс от живо действие и анимация. В главната роля е Джейкъб Бъртранд („Марвин Марвин“, „Рибки балони“).

„Кърби Бъкетс“ представя на зрителите яркото въображение на харизматичния 13-годишен Кърби Бъкетс, който мечтае да стане известен аниматор като своя идол Мак Макалистър. Със своите двама най-добри приятели – Фиш и Ели, които са винаги до него, Кърби управлява своя ексцентричен град Форест Хил. Там триото обикновено се опитва да излезе от затруднено положение преди сестрата на Кърби, Доун, и нейната най-добра приятелка, Белинда, да ги хванат. В същото време към Кърби се присъединяват неговите анимирани герои, всеки със своята трептяща индивидуалност, които само той и зрителите могат да видят.

В предаването участват още Мекай Къртис („Александър и безкрайно лошият ден“) като уверения и спокоен Фиш, Кейд Сутон („Да разлаем съседите“) като наивното момче Ели, Оливия Стък („Късмет Чарли!“) като по-голямата хитра сестра на Даун и Тифани Еспенсен („Епичните приключения на Бъкет и Скинър“) като умната най-добра приятелка на Даун – Белинда.

Създателите на „Кърби Бъкетс“ са Габи Снайдер и Майк Албер („Яките нинджи“). Изпълнителен продуцент е Кристофър Браун („Бийвъс енд Бътхед). Продукцията е на Horizon Productions, Inc, а анимацията е от Titmouse, Inc.