Карина – водещата на „Глобусът“ „прострелва“ невинни италианци!

„Глобусът“ в Римини – градът на древната история и безкрайните плажове

Ако искате да се докоснете до неповторимата атмосфера на един от най-красивите курорти  в Италия – Римини, и да разберете каква е оригиналната рецепта на пица Маргарита, не пропускайте „Глобусът“ тази събота, 12 юни, точно в 12 часа.

Римини е известен с широката си златиста плажна ивица, спокойното и топло море и слънчевия климат, но и с историческите си забележителности, запазени още от римско време, както и от времето на Ренесанса.

Малки кокетни улички, усмихнати хора, много цветя, луксозни хотели и най-големите нощни клубове по морето – всичко това прави Римини едно неустоимо място, в което можете да се загубите за дълго. Любопитната водеща Карина не пропусна да се вмъкне и в кухнята на един изпечен майстор на пици, за да разбере тайната на най-простата, но и най-вкусна пица – Маргарита.

Само с „Глобусът“ ще имате възможност да направите и още нещо – да видите наведнъж всичките 270 архитектурни чудеса на Италия. Това може да ви се случи само, ако посетите заедно с екипа парка „Италия в  миниатюри“. От Кулата в Пиза през „Свети Петър“ до Колизеума – всичките забележителности на Италия са там, изработени в мащаб от 1:5 до 1:25.

Преживяването е уникално, защото в парка има и безброй забавления за всички възрасти. Водещата Карина, разбира се, не пропусна да се включи в престрелка с водни оръдия  в умаленото копие на замъка Сизмондо и да измокри от глава до пети поне дузина любопитни италианци.

 
По темата: ,