„Къртицата“ 02.04.2013 – с Бориса, Емил Каменов и Ивайла Бакалова

Суперохранителят Емил Каменов стяга багажа в Къртицата 2

Ивайла Бакалова заплашена от номинации

В сряда вечер гардът на звездите ще изясни окончателно отношенията си с ухажваната от него Гергана и ще се замисли стрували си изобщо да остава в Базата.

Нервен, неразбран и несподелено влюбен се чувства Емил Каменов. Обстановката в Къртицата 2 ежедневно атакува най-слабите му страни и провокира първичния му характер.

Монтанският мъжага ще дръпне последна, заключителна реч на Гери и компания и ще започне да стяга багажа си, уверен, че ще това е последната му седмица в играта.

Бориса ще се справи със задачата да открие правилния ключ за врата на Изолатора и ще се върне в Базата. От нейната поява най-радостен ще се окаже не друг, а Емил Русев, чиято съпруга Христина вече си е у дома.

Хубавецът Борислав отново ще лее чар около Тютюнджиева, а имиджът му на интригант ще се сдобие с твърди доказателства. Казанлъшкият плейбой майсторски ще обработва Групата, в стремежа си Ивайла Бакалова да бъде организирано номинирана в събота.

Защо Мис България бе определена като „лицемерка” и каква гореща новина донесе от Изолатора Бориса, ще стане ясно тази вечер, от 20.30 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,