Къртицата 03.05.2014 – мисия „Трите прасенца“ и елиминация

Трите прасенца и токови удари в Къртицата 2

Старата Къртица разнищена жокер по жокер

Съботният екшън в Къртицата 2 за пръв път ще предложи Предверие наживо, последвано от голяма Битка на Арената. С много андреналин и най-вече с електричество ще се заредят деветимата супергерои, които ще бъдат вежливи сервитьори, ударени от ток. Техен клиент ще бъде Андрей Арнаудов, на когото всички Заселници ще се опитат да сервират пълни блюда. Възможно ли е тази поръчка да бъде изпълнена професионално или водещия ще бъде залят от сервитьорите предстои да видите от 19.30 по TV7.

Голямата Битка от Арената ще превърне участниците в приказните герои „Трите прасенца”. Разделени в три отбора по трима, те ще се борят героично с калта, за да съберат нужните букви за финалния надпис „Ние не сме Къртицата”.

В живото студио на Къртицата психологът Ани Владимирова и главният редактор на предаването Ники Николов ще разнищят старата Къртица – жокер по жокер. Провокаторът Емил Русев също ще бъде част от компанията и ще сподели челен опит от подривните си действия по време на играта.

Две седмици  преди финала на най-мащабното риалити в ефира участниците се разделиха по двойки, а единствено рожденикът Александър Сано запази пълен неутралитет. Бориса и Евгени, Ивайла и Георги, Костя и Виктория, Марина и Емил Каменов са екипите, които разпределиха хармонично своите сили по пътя към победата. С над 45 % зрителски вот тази вечер Марина Мицич ще заеме своето място в залата за елиминации. Кой ще застане срещу нея и ще се върне в играта – кулминацията предстои наживо по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн