Къртицата 06.05.2014 – ухапване от змия и секс кукла

ММА боецът Георги ухапан от змия навръх имения си ден

Секс-кукла весели супергероите в Базата

В дейли епизода във вторник изолацията на оцелелия Георги ще се превърне в героично изпитание. Завръщането на ММА боеца обратно в Базата ще мине през трудната задача да претърси няколко тъмни кутии пълни с хапещи влечуги. Без да знае за коварното съдържание на кутиите Георги ще атакува целта и ще плати с кръв за смелостта си.

Традиционният седмичен лов ще подмине единствено Бориса, но дружинката ще отстреля най-добрите си мишени, от които ще липсват само тестените изкушения.

Въпросът кой е Къртицата отново ще бъде на дневен ред в Базата. Александър Сано чистосърдечно ще признае, че преди самото начало на играта са му казали, че притежава идеалния профил на Къртица. Актьорът-музикант ще разкаже защо до 15-годишен е бил изключително печен лъжец и колко усилия е положил след това, за да накара хората отново да му имат доверие.

Списъкът с поръчки за седмицата ще осигури неочаквани придобивки на супергероите. Срамуващият се от еротични танцьорки Сано ще се окаже поръчител на секс-кукла, лубриканти и презервативи. Кой ще ги употребява и какви етюди ше се разиграят с провокативната играчка, предстои да видите във вторниквечер от 20.30 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн