Къртицата 2: Разтърсване – спечели 250 000 лева

КЪРТИЦАТА 2 търси супергерои

Екстремното риалити се завръща в ефира на TV7, регистрацията за шоуто приключва на 3 януари 2014

Най-мащабното риалити шоу, правено у нас, КЪРТИЦАТА, се завръща с втори сезон по TV7. Желаещите да се впуснат в най-разтърсващото преживяване в живота си могат да се регистрират за участие на сайта на шоуто – http://karticata2.tv7.bg, до 3 януари 2014.

И в новия сезон, Базата на КЪРТИЦАТА ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират. Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, #КОЙ е КЪРТИЦАТА, а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

В първия сезон на КЪРТИЦАТА взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца. Победител в първия сезон на КЪРТИЦАТА е Любомир Жечев, а КЪРТИЦАТАКирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв. Финалът на Сезон 1 на КЪРТИЦАТА стана най-гледаното предаване, изпреварвайки програмите на bTV, NOVA и БНТ. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) проследиха грандиозния над шестчасов финал, а пикът на живото предаване от Базата на КЪРТИЦАТА закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+). За трите месеца на излъчване на КЪРТИЦАТА пазарният дял на TV7 в праймтайма увеличи със 78% (TG All 18-49).

Продуцент на приключенското риалити отново е ”Междинна станция”. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят.

Оглеждай се за сигнала на КЪРТИЦАТА! Цитирани са данни на GARB.

Виж видео анонса онлайн: