Къртицата 29.04.2014 – избор на нова къртица и мега скандал

Супергероите в Церемония по избор на нова Къртица

Бориса в истеричен скандал с Ивайла Бакалова

Довечера в Базата предстои нова церемония по избор на Къртица, след като в събота саботьорът Емил Русев бе разобличен и напусна играта. Официалното съобщение ще бъде направено от водещия Андрей Арнаудов, който ще поздрави супергероите с фактическата им победа над Къртицата и ще награди Групата с изобилие от храни и напитки. Щедрият кулинарен бонус ще анулира седмичния лов на Заселниците, но напук на всякаква логика, радостната атмосфера ще бъде мираж  в Базата.

Девизът на играта „Всеки срещу всеки” вече е в пълен ход и всички участници са в обтегнати отношения помежду си. Почти 3-месечната изолация от нормалния живот и наближаващият финал на Къртицата 2 очевидно командват страстите в Базата, където скандалите и обидните реплики вече са ежедневие.

Супергероите са по-разединени от всякога, а ММА боецът Георги ще бъде фитила на всяка взривоопасна ситуация. Жоро ще бъде откровен до болка в оценката си към Марина Мицич и няма да й спести нищо от мнението си за нея.

Оцелялата Бориса ще вдигне грандиозен скандал на Мис България Ивайла Бакалова, която пък я нарече „бебе”. 23-годишната хубавица съвсем ще изостави обноските и ще бъде агресивна и към жените, и към мъжете. В скандала между нея и Георги спасител ще бъде топ-охранителят Емил Каменов, който за пореден път ще успокоява страстите на своя „брат”.

С много нерви, огромни противоречия и нова Къртица ще се сдобият Заселниците, а Базата е на път да експлоадира от натрупаното напрежение. Новият саботьор ще наследи от стария тотал от 43840 лв., 119210 лв. остават за Групата.Какво предстои и кой ще стане жертва на слабата си психика – очаквайте тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Галерия от епизода:

 
По темата: ,