Къртицата доведе участник до хипертонична криза – видео

Дразнителят Екатерина остава в шоуто, за нещастие на всички останали участници

Индира и Екатерина за малко не се хванаха за гушите в телевизионното риалити „Къртицата“. Както в поговорката „Двама се карат, трети печели“ обаче накрая елиминирана се оказа друга състезателка – Христина Тушева. Блондинката си тръгна от шоуто, след като бе втората номинирана в петък вечер. Екатерина обаче обра точките в негативен план след зрелищен скандал с манекенката Индира.

Бившата гимнастичка и настояща асистентка в лекарски кабинет отново се оказа център на вниманието по време на номинациите в „Къртицата“. Невротичката от Пловдив се сдоби с рекорден брой номинации. Скандалът между нея и другите участници в шоуто по ТВ7 започна в банята с размяна на няколко остри реплики с манекенката Индира.

„Ти какво търсиш тук, не мога да разбера. Не ти отива на годините. Съжалявам те, че си сама в това голямо тяло“, тросна се по-младата участничка. Екатерина обаче настоя, че искала да свали килограмите и да открие къртицата в шоуто. И добави, че по тази логика Индира пък е в избрала „Къртицата“, за да се изч*ка с мачото Борислав – сцени, които също бяха уловени в рамките на шоуто. Заради острия език, който употреби срещу Индира, Екатерина си навлече цели 13 копия на дискусията за елиминациите. Тя пък, от своя страна, номинира бившата мис България Ивайла Бакалова, без ясен мотив. „Не ми харесва“, бе аргументът на Екатерина.

Вместо гневът на участниците да се оправдае и тя да бъде елиминирана, от шоуто си тръгна другата номинирана – Христина Тушева. Двете с Екатерина постигнаха еднакъв брой верни отговори в текста за „Кой е Къртицата?“, ала Екатерина се оказа по-бърза.

Карбовски: Българските мъже нямат топки, реват като девствени ученички! Да им е честит 8 март!

Водещият Мартин Карбовски е възмутен от българските мъже. Това стана ясно от участието му в живото предаване на реалитито по Тв7 „Къртицата“.

След като стана свидетел на всички сложни отношения между любовници, съпруги, бивши и настоящи в „Къртицата“, поканеният да коментира Карбовски бодро се провикна: „Честит Осми март на всички мъже! Ние, мъжете сме онеправдани, мачкани, инквизирани от съпругите и от любовниците си. Самите вие от продукцията вкарахте в риалитито първо семейство и после бившата любовница на мъжа. Това е безумие. Вие ни превърнахте в нежния пол и аз ви поздравявам с празника“.

Думите на Карбовски бяха по повод сълзите на Емил Русев, който след като попадна между жена си и любовницата си, започна да реве и да иска да си тръгне от предаването. „Ако си тръгнеш, няма да избягаш от проблема, а той ще те преследва навсякъде. Аз също съм бягал от проблем с жена и след това цяла година ме преследваха по жълтите вестници, че и повече време. Така че нямаш избор“, призна водещият Андрей, цитиран от флагман.бг.

„Имам избор да се махна оттук“, разплака се пак Русев. Накрая все пак той се съгласи да остане, но преди това попита не може ли да си тръгне и да остави в шоуто жена си да го замества.

„Браво бе, оставяш жената и любовницата вътре, а ти ще бягаш“, притисна го Андрей.

Емил е бил сгащван със съответната любовница и друг път. Към момента цялото напрежение покрай шоуто е предизвикало хипертонична криза, Емил е в болница, а по-нататъшното му участие е под въпрос.

Цялата ситуация съвсем шашна Карбовски и той отново честити женския празник на всички „смотани, нерешителни български мъже, които искат да имат жена и любовница едновременно, но нямат топки да изържат и първи ревват, като девствени ученички и единственият изход виждат в бягството“.

Инфо: Вестник Всеки ден и агенция ПИК

Гледай видео запис от предаването онлайн
Къртицата2 / 07.03.2014 част1

Къртицата2 / 07.03.2014 част2

Къртицата2 / 07.03.2014 част3

 
По темата: , ,