„Къртицата“ Любо Жечев води Сблъсък „на кредит“

Първите претенденти за водещ на „Сблъсък“ се качват на ринга

Краси Москов и победителят от „Къртицата” Любомир Жечев се пробват за ръкавиците на Иван и Андрей този уикенд

Тази събота (28 декември), в 11:00 часа започва поредният морален „Сблъсък” на тема: „Заздравява ли връзката еднократната изневяра?”, като на мястото на Иван и Андрей този път застава и първият претендент за тяхното място – радио водещият Краси Москов. Заедно с Иво Танев, Любо Жечев и Юлиян Константинов, той се бори за симпатиите на зрителите в онлайн гласуване за нов водещ на „Сблъсък“ в анкетата на подстраницата на култовото шоу на сайта на ТV7 на адрес: http://sblusuk.tv7.bg/.

Либералната страна на съботния сблъсък, с водещ Краси Москов, заемат екстрасенсът и телевизионен собственик и водещ Георги Бедников и музикантът от група ICE CREAM Монти. Според защитниците на тезата, че еднократната изневяра заздравява отношенията, разнообразието е факторът, който скрепява връзката между двама души. Категорично против тезата, че еднократна забежка би заздравила отношенията в една връзка, ще бъдат ПР експертът Наталия Димитрова, подкрепена във втори рунд от певицата Йоанна Захариева. Очарователните дами застават зад позицията, че изневярата не води до нищо хубаво в една връзка, още по-малко до заздравяването ѝ.

В неделя (29 декември), в 11:00 часа в ефира на  TV7 започва един актуален „Сблъсък” на тема: „За или против живота на кредит”. В ролята на водещ застава победителят от първото издание на КЪРТИЦАТА, Любомир Жечев. Участниците в предаването, водено от журналиста баскетболист, ще спорят на тема: „За и против живота на кредит?”.

Ползите от живота на кредит ще защитава журналистът Крум Савов, а тезата, че съвременните възможности за изплащане на лизинг са улеснение, ще подкрепи и продуцентът и певец Иван Иванов–Айвън. Против робуването на банките и зависимостта от кредити срещу опонентите си ще се изправи ПР експертът Ива Екимова, а във втори рунд на спора тя ще получи висока подкрепа от вицепрезидента на Федерацията по волейбол Любо Ганев.

Следващият уикенд на ринга като водещи ще премерят сили Иво Танев и Юлиан Константинов.

“Сблъсък”, всяка събота и неделя, 11:00 часа, TV7.

За Краси Москов

През 2004 Москов започва работа в спортната редакция на Дарик радио, а след 2 години получава предложение от радио Z-Rock, за водещ на предаването HiJack Show, където и до днес слушателите го разпознават като „гласа на рока”. По-късно сменя честотите на радиото с телевизионния ефир и дебютира като водещ на развлекателното предаване „5400” по TV7, а след това и в забавното предаване с политически нюанси „Срещу новините”.

За Любо Жечев

За него телевизията не е непозната територия. Баскетболистът е бакалавър по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски” и е практикувал като спортен репортер и водещ.