„Къртицата“ на изпит по обща култура, резултатът е шокиращ!

Заговор, глоби и адвокати в Къртицата 2

Защо Камата е лош треньор според Киряков

Супергероите се връщат в училище

В четвъртък вечер супергероите ще се върнат в класната стая, за да изживеят най-лошите си ученически кошмари. Мисията „Отново на училище” ще провери знанията им по математика, география, история, химия, музика и български език, а за повечето от тях резултатите се оказват много унизителни.

Монтанският исполин Емил Каменов ще се срещне с топ-адвокат, пожелал да го защитава в съда и заедно ще опитат за изяснят заплетения казус между него и Бориса Тютюнджиева.

Тази вечер бившият футболен национал Илиян Киряков ще разкаже как Христо Стоичков е съчетавал треньорството с ловджийството и защо Любослав Пенев е достоен за уважение професионалист.

Междувременн, някои от Заселниците прибегнаха до твърде смели мерки, за да подсигурят спокоен фон на заговорите за номинации в събота. Те нарушиха регламента и изолираха част от микрофоните на първия етаж, което ще им донесе солена глоба от Продукцията. Докъде се простира нечестната игра, защо враждуващите лагери в Базата са пред разпадане и кой ръководи шпионските действия в Къртицата 2, предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,