Къртицата раздава 112 000 лева – гледай на живо!

Зрители ще се борят за парите на Къртицата

След финала на най-мащабното риалити шоу КЪРТИЦАТА по TV7 и петчасовия лайф, в понеделник се разкри кой е Къртицата в лицето на актьора Кирил Ефремов. Той беше най-търсеният човек в Базата и от зрителите за трите месеца на риалитито. По регламент на предаването, ако 50% от зрителите успеят да разкрият чрез есемес самоличността на Къртицата, то сумата натрупана в нейната  сметката от 112 000 лева ще бъде разиграна между трима отговорили правилно зрители.

В студиото на „Добро утро, България” с водещ Витомир Саръиванов, заедно с  продуцента  на шоуто Иван Христов и  финалистката  Марина Певтичева, бяха изтеглени чрез жребий имената на тримата зрители и това са: Димитър Кръстев от Хасково, д-р Албена Кючукова от Пловдив и Марийка Неделчева от гр.Варна. Те ще трябва да се явят на тест, свързан с предаването и живота на заселниците в Базата през изминатите три месеца. Този зрител, който даде най-много верни отговора ще получи чека на Къртицата, възлизащ на сумата от  112 000 лева. Ако има съвпадение на броя верни отговори, времето за отговор ще бъде решаващо.

Всичко това зрителите ще могат да гледате на живо по TV7 на 23 юни, неделя в  „Терминал 7” в рубриката „Жените говорят” отново в компанията на водещия Витомир Саръиванов.

Търси КЪРТИЦАТА, отново по TV7.