Къртицата сервира еротични танци и секс скандал

Александър Сано препрати подарък- еротична танцьорка към Емил Каменов

Марина и Ивайла – хроника на един скандал

В дейли епизода в понеделник вечер Александър Сано ще се радва на неочаквани подаръци по случай рождения си ден. На 2-ри май актьорът навърши 37 години, а някои от изненадите го свариха съвършено неподготвен.

Продукцията реши да го зарадва с кръшна танцьорка, но провокативните й танци накараха Сано вежливо да я препрати към другите мъже в Базата. Най-доволен от съблазнителните движения остана топ-охранителят Емил Каменов, който задълбочи вниманието си към нея и след финала на танца.  Нели Атанасова зарадва любимия си Санди с домашна торта и оригинална възглавница със снимки на децата и цялата рода.

След съботния елиминационен тест Георги се спаси в Изолатора и опъна импровизирана палатка с хавлията си. Как уплътнява времето си там и ще се върне ли ММА боецът за именния си ден в Базата, предстои да видите.

Осемте супергерои все още не знаят кой напусна играта завинаги и кой ще се върне в лагера. Напрежението в последните седмици на телевизионното риалити сътвори нови скандали, които са на път да се превърнат в съдебни битки. Довечера ще видите хронологията на най-грозния женски сблъсък в Базата. Защо изгонената вече Марина Мицич си позволи да нарече Ивайла Бакалова „платена проститутка”, колко ще й струват тези думи и как понесе Мис България обидните нападки, очаквайте в понеделник от 20.30 ч. по TV7.

В интервю след напускането на играта Мицич каза, че съжалява и се извинява на Ивайла за думите си и осъзнава, че с тях е наранила най-близките й хора.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: , ,