Къртицата скача от водопад – 02.05.2014 + снимки

Сътворението на Адам е новият жокерв Къртицата 2

Предизвикателство с водопад за супергероите

В петъчното живо предаване нов жокер ще разпали страстите в Базата. Великолепното „Сътворение на Адам” на Микеланджело ще даде интересна отправна точка на подозренията след избора на нова Къртица.

Днес Александър Сано ще посрещне своя 37-ми рожден ден в Базата, а любимата му Нели ще го изненада подобаващо за празника.

Водопад-каскада край Чепеларе ще се превърнe в атрактивна арена за поредната битка на супергероите. Деветимата Заселници ще се придвижват по река със сал и ще трябва да сграбчат целта си секунда преди превозното им средство да се плъзне по водопада. Ще се справят ли с опасната каскада и как ужасеният от водни изпитания гард Емил Каменов ще преодолее всичките си страхове, предстои да видите в петък вечер от 20.30 ч. по TV7.

През изминалата седмица Базата беше разтърсена от бурни скандали и обиди. Разобличаването на Къртицата Емил Русев сложи точка на крехката дипломация между супергероите и даде ход на нови отношения. Личните пристрастия се оказаха по-силни от обективните разсъждения за събитията в лагера, а Мис България се превърна в персона нон грата. Каква е истината за непримиримия конфликт между Ивайла Бакалова и Бориса Тютюнджиева, колко силна е симпатията на Евгени Иванов към 23-годишния топмодел и кое взриви спортния мир между волейболната легенда и ММА боеца Георги – отговорите на живо в предаването на 2 май.

Зрителите ще дадат своя глас за Къртица, която в събота ще се изправи в решаващ елиминационен дуел с избраника на Заселниците.

Гледай видео запис от предаването онлайн