Къщата на Константин разкрита – снимки

Палат за чудо и приказ вдигна фолк певецът Константин в Банкя. Шикозният дом се оценява на 1,5 млн. лева и е само на две преки от къщата на премиера Бойко Борисов.

Коцето и жена му построили палата с перспектива на три етажа. По един за децата, а в приземния ще живеят те.

Сградата напомняла на санаториум с курортното градче, тъй като също била в подножие на гора.

Надя нямала търпение да сефтоса новия дом и хукнала с децата, бавачката и домашната прислужница. Тя вече е харесала и подходяща градина за наследниците, пише „Галерия“.

В обзавеждането на дома воля на фантазията си дал столичен архитект, който сътворил истинско чудо, но след като изслушал желанията на Надя и Коцето. Луксозната обител разполага с огромна кухня, обзаведена с уреди последен клас, кинозала и джакузита.

С голямо внимание и вкус са подредени стаите на децата. Къщата е оборудвана с охранителна техника, а високата ограда пази семейството от любопитни погледи.

Парцелът е наследство от бабата на Коцето, стара софиянка, която има и други апетитни имоти в столицата.

Новият клип на дуета Илиян и Алисия „За последно“ е сниман в баровската къща на на колегата им Константин в столичния квартал Бояна, твърди hotarena.net, позовавайки се на свои източници. Преди време столичен седмичник писа, че къщата на Константин се издига в гр. Банкя, на две преки от дома на премиера Бойко Борисов, но това не отговаря на истината.

Имението на Коцето е в Бояна и от кадрите се вижда, че обзавеждането и интериора са дело на дизайнер, който е сътворил истинско чудо. Луксозният хол е обзаведен с модерни стилни мебели. Огромните френски прозорци отварят гледка към просторен двор с басейн.

Във видеото се вижда, че къщата е оборудвана с охранителна техника, с която героят на Илиян в клипа наблюдава любимата си. Няколко кадъра показват и кухнята, обзаведена с последен класелектрически уреди.

Инфо: Агенция БЛИЦ