Кастинг в Шоуто на Слави: Търси се партньорка на г-н Андреев

“Едно от нещата, които са ме карали да се чувствам щастлив, специален, да се радвам през изминалата година, е работата ми с малките – с Крисия, г-н Андреев и Тереза. Тереза обаче вече не работи при нас – има самостоятелна кариера, и ние искаме да попълним екипа на малките. Затова обявяваме нов конкурс за партньорка на господин Андреев.”

Това съобщи Слави Трифонов в понеделник вечерта, когато шоуто му се върна на малкия екран след лятната пауза.

Момиченцето, което търси екипът му, трябва да може да пее, а близките му – да изпратят трите му имена, адрес и своите контакти до 2 октомври. След това ще има предварителен кастинг, а и същинско прослушване, след което екипът ще реши кое да е новото попълнение в рубриката “Запознай се с малките”.

Тя тръгна в “Шоуто на Слави” през октомври 2013 г. Преди това в предаването се появи малкият Димитър Андреев, който победи във формата “Разсмей Слави”. Към него се присъедини и малката певица Тереза Тодорова, а в края на годината Слави Трифонов обяви, че търси сценична партньорка на г-н Андреев. Още на предварителните кастинги Крисия Тодорова показа колко хубаво пее и безапелационно тя влезе в рубриката “Запознай се с малките”. Сега и тя, и г-н Андреев са пак на екран, а към тях ще се присъедини ново момиче.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Вестник 24 часа