Катето Евро срещу сина си за финал на „Аз обичам България“

Идва големият финал на „Аз обичам България”

След три месеца оспорвани битки и веселие, предстои решителното сражение между двамата капитани Андрей Слабаков и Юлиан Константинов. Кой ще бъде победителят на победителите във втория сезон на надпреварата, ще разберем този петък в ефира на Нова ТВ, когато ще се играе големият финал на „Аз обичам България”.

И този път двата отбора са готови на чудеса от храброст, за да се окичат с последната и най-сладка победа. За финалния щурм Андрей Слабаков ще разчита на един от най-добрите ни комици – Шкумбата, певеца и актьор Камен Во и незабравимата Рени от „Оркестър без име” – Катето Евро.

Юлиан Константинов ще пази победата си от миналата година със също толкова артистичен отбор в лицето на народната певица Николина Чакърдъкова, изпълнителя на „Светът е за двама” Орлин Горанов и сина на Катето Евро – Сашо Кадиев.

Всички те ще играят наистина като за последно. Капитаните ще трябва да си припомнят какво се пее в детската песен „Дъга”, кои са авторите на едни от най-революционните български изобретения, както и кои спортове са донесли на България най-много олимпийски медали.

Кои сънародници стоят зад открития като чушкопека, телефонния секретар и хапчето Антибебе и в борбата или във вдигането на тежести имаме най-много олимпийски отличия?

Няма да липсва и най-хазартният кръг „Залози”, където участниците ще познават 10-те най-посещавани от чужденците туристически обекти, както и 24-те най-запомнящи се български литературни герои.

Последно за нас, българите ще разберем колко процента вярваме, че на Коледа се сбъдват чудеса, колко от нас си признаваме, че говорим зад гърба на приятелите си, и колко от българските мъже намират себе си за добри любовници.

Как ще завърши финалното и решително сражение и кой ще бъде първенецът във втория сезон на „Аз обичам България” – този петък, 09 декември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн