Като две капки вода 02.06.2014 – Къци като AC/DC

Лайв номер 11 на забавното предаване за преобразявания „Като две капки вода“ по Нова отново донесе много положителни емоции на зрителите в залата и пред малкия екран. Участниците събаряха стени, раздвояваха се и дадоха всичко от себе си на сцената.

След гласуването на жури и участници на първо място се нареди Стефания Колева. Зрителите дадоха 10 точки на Къци, но все пак за победител на вечерта беше обявена Стефания с превъплъщението си в Annie Lenox и хита Sweet Dreams. Тя дари наградата си от 1000 лв. на сдружение „Прегърни ме“.

Специален гост беше Стефан Рядков. Той се завърна на сцената на „Като две капки вода“ по Нова с превъплъщението си в неповторимата Йорданка Христова. „Страшно беше! Имам чувството, че участвам отново.“, заяви Стефан минути след края на изпълнението си.

Следващата седмица ще видим Деян като Ella Fitzgerald, Павел – Bon Jovi и Мая – като знаменития Чарли Чаплин. Иво има за задача да се превъплъти в Костадин Георгиев-Калки, Неве – в рок легендите Twisted Sister, а Къци – в AC/DC.

Другата седмица Нети ще бъде Емил Димитров, а СтефанияPharrell Williams.

Кои от участниците ще влязат във финалната четворка и ще се борят за голямата награда, ще разберем в следващия епизод на „Като две капки вода“ по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн