Като две капки вода 21.05.2018 по Нова и онлайн

Златка Райкова внася бунт на сцената като рок кралицата Милена

В понеделник вечер ще бъдат определени четиримата финалисти на „Като две капки вода“, които ще се надпреварват за наградата и признанието на публиката на 28 май

Вечни парчета и истински хитове ще звучат на сцената на „Като две капки вода“ в компанията на автентични образи и музикални звезди. В понеделник вечер ще стане ясно и кои са четиримата финалисти, които ще се отправят към последния лайв и наградатата от чисто нов автомобил. Следващата седмица Златка Райкова ще остави сексапилните образи за една истинска бунтарка на българската сцена – рок кралицата Милена. Откритието на сезона признава, че песните на Милена са свързани с цяло поколение, а текстовете са припявани хиляди пъти. „Това не означава, че образът е лесен. Милена има различни енергия от всички останали образи до момента. Тя буквално преобръща сцената!“, допълва Златка, която се учи как да разтърсва музикалното пространство в компанията на преподавателя по актьорско майсторство Станимир Гъмов.

Гери-Никол ще остави провокацията, за да възпее колко е важно момичетата да се харесват такива, каквито са. R&B сензацията ще влезе в образа на Меган Трейнър, добавяйки лекота и ентусизаъм към новия образ. „Едно от най-запомнящите се преобразявания в Мегън Трейнър беше на Ненчо Балабанов, който обра овациите със симпатичната певица. Сега Гери-Никол ще има възможност да спечели публиката с Мегън Трейнър и да влезе в обувките на певица, която разчита на тотално различно сценично поведение“, разказват педагозите в култовото шоу за преобразявания.

В понеделник вечер Славин ще се превърне в световната звезда The Weeknd, а Константин ще дойде с цял антураж от музиканти за образа на Горан Брегович и шоуто, което единствено той може да направи. Маргарита Хранова ще влезе в обувките на Kaoma, а Софи Маринова ще опита огнените ритми на Gipsy Kings. Бобрислав Захариев ще влети сред цветове и светлини като Джейсън Деруло, а Иван Юруков ще влезе в образа на култов образ от 90-те – Neneh Cherry.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук