Като две капки вода 26.05.2014 – Къци като Кристина Димитрова

Майли Сайръс срещу Кончита Вурст – понеделник в „Като две капки вода“ – само по Нова

Кристина Димитрова пък ще се изправи до Дженифър Лопез – от 20.00 часа по Нова 

Скандалната победителка в Евровизия Кончита Вурст ще гостува ексклузивно в „Като две капки вода“. Седмици след като спечели престижния конкурс бутонът на късмета отреди на Мая Бежанска изключително сложна задача – да изиграе именно Кончита. Дали този образ ще го причисли към мъжките или към женските, ще разберем от 20.00 часа по Нова. Тогава ще видим и кой е по-скандален – дали Кончита или Майли Сайръс. В нейния образ пък влиза Нети, а дали ще изпълни Wrecking Ball, която песен разбуни духовете, ще разберем в „Като две капки вода“ по Нова.

Други две сексапилни изпълнителки ще премерят сили на сцената на „Като две капки вода“. На Къци предстои пореден женски образ – този път Кристина Димитрова. Срещу него ще се изправи Неве, която му „открадна“ Дженифър Лопез и сега ще видим дали няма да го направи по-успешен. Къци сподели, че вече е свикнал да ходи на 12 см. токчета, дори танците не го затрудняват.

На останалите участници предстоят трудни задачи. Деян ще бъде Кърт Кобейн, Стефания се завръща в отбора на жените с Ани Ленъкс. Иво също ще бъде мъж – кралят на рокендрола Елвис Пресли, Павел ще бъде Данчо Караджов.

Кой ще се справи най-добре и ще бъде обявен за победител и кой мъж ще влезе в образа на Йорданка Христова като специален гост, ще видим от 20.00 часа по Нова.

Като две капки вода –26 май, от 20.00 часа по Нова. 

Гледай видео запис от предаването онлайн