Като две капки вода еп. 26.03.2018 от Нова и онлайн – Славин като Азис

Славин става тореадор за образа на Азис в „Като две капки вода“

Гери-Никол върви по стъпките на Шакира, а Златка Райкова упражнява римите на Ицо Хазарта

Заклетият рокаджия и победител в трети сезон на X Factor България ще се сблъска с полюсна музика и ориенталски ритми в името на новия образ от Бутона на късмета. След като получи предизвикателството да се преобрази в Краля на поп-фолк музиката – Азис, младият рок изпълнител започна да упражнява не само орнаментиката, но и се превърна в тореадор за сценичното си амплоа. Славин и преподавателят по актьорско майсторство в шоуто – Станимир Гъмов, загатват, че упражняват едно от многото лица на известния изпълнител, но оставят в тайна дали визията ще бъде провокативна или семпла. „Азис…кой би предположил? Васил е изключително добър в това, което прави и ще ми бъде изключително трудно да го наподобя. Колкото и далечен да го усещам обаче, този образ ще ми донесе голямо удовлетворение, ако успея да се справя с него“, споделя Славин, който добавя, че пеенето е съвсем различно от прийомите в рок музиката.

Гери-Никол от своя страна упражнява хореографията на Шакира с балета на шоуто. Тийн звездата признава, че обича танците, но движенията на латино дивата са огромна част от изпълнението й и трябва да бъдат усвоени в детайли. Междувременно Златка Райкова се връща към най-добрите рими на Ицо Хазарта за предстоящото си преобразяване в един от най-известните БГ рапъри. След като показа вокални качества, чаровната блондинка ще трябва да се справи с дълги рими и добра дикция.

В следващия лайф на шоуто, превърнало се във феномен в българския ефир, актьорът Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език, за да влезе в образа на поп иконата Шер, Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Как ще се справят звездните участници? Кой ще оглави класацията в уникалното шоу? – зрителите ще разберат в понедленик вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук